avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Competenta BEJ pentru punere in executare silita a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Competenta BEJ pentru punere in executare silita a unei HJ in revendicare bun mobil

Ce executor judecatoresc este competent teritorial sa puna in executare silita o HJ prin care instanta de judecata intr-o actiune in revendicare a dispus ca parata sa "lase reclamantului in deplina proprietate si linistita posesie folosinta autorurismului..."?
Reclamantul (creditorul) are domiciliul in Bacau, paratul (debitorul) in Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: Irina S. , utilizator 13:39, 20 Octombrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Unde este situat bunul imobil?
punerea in posesie se va face de executorul de la locul situarii bunului imobil

1-@bejtanaaescu
a dispus ca parata sa "lase reclamantului in deplina proprietate si linistita posesie folosinta autorurismului..

@Irina S

Competenta de punere in executare a HJ apartine executorului responsabil domiciliului debitorului,
respectiv responsabil locatiei unde exista autoturismul
revin cu indreptarea ca este competent executorul de la sediul/domiciliul debitorului

Alte discuții în legătură

Proprietar sau nu!? dmdc dmdc Puterea executorie a unei hotarari privind un bun imobil am aflat ca este ,conform Codului Civil,de 10 ani. Intocmirea unui proces de punere in posesie ... (vezi toată discuția)
Executare silita doua autoturisme Irina S. Irina S. Daca am obtinut o incuviintare privind sechestru cf art. 411 (2) cpc de la judecatoria sect. 5, pentru doua autoturisme ptr care am si gaj, iar incuviintarea ... (vezi toată discuția)
Este vreo fapta penala? DanyD DanyD In situatia in care printr-o HJ intr-o actiune in revendicare, paratul trebuie sa restituie bunul mobil (un autoturism) reclamantului dar pana la executarea ... (vezi toată discuția)