avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietar sau nu!?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietar sau nu!?

Puterea executorie a unei hotarari privind un bun imobil am aflat ca este ,conform Codului Civil,de 10 ani.
Intocmirea unui proces de punere in posesie incheiat in anul 2000 intre reclamantul castigator si reprezentanti ai societatii de la care s-a revendicat terenul,in prezenta unui executor judecatoresc(si numai atat!nu CF,nu impozit,nu rol la Primarie sau altceva)constitue executare a hotararii?
Reclamantul castigator de acum 11 ani,la acest moment este proprietar cu drepturi depline?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 18:48, 22 Iunie 2011
Este proprietar cu drepturi depline din momentul punerii in posesie. Trebuia sa mearga la Primarie si sa deschida rol ...de la data punerii in posesie. Daca va face acum acest lucru...va plati o amenda si impozitul pe ultimii 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile reclamantului,castigator in instanta al dreptului de proprietate asupra terenului extravilan dmd75 dmd75 In anii 90 ,unchiul meu a castigat in instanta dreptul de reconstituire a dreptului de proprietate asupra unui teren agricol,intr-un proces funciar in ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de punere in posesie officemvp officemvp Am avut un proces cu primaria privin revendicarea unui teren si am castigat prin hot def si irev. acest terenul Va intreb daca pot, sa solicit Primariei,in ... (vezi toată discuția)
Revendicare versus evacuare stepetrache stepetrache mi-a fost restituita, definitiv si irevocabil, prin instanta, casa nationalizata abuziv de la bunicii mei dupa 14 ani lungi de procese intr-o actiune in ... (vezi toată discuția)