avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CALCUL ZILE SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CALCUL ZILE SOMAJ

In data de 16.07.2012 m-am inscris la somaj si din data de 22.08.2012 am concediu medical, ma intereseaza cum se calculeaza zilele de somaj deoarece am in luna august si somaj si medical.Am fost informata de cei de la somaj ca se calculeaza la zile calendaristice,adica valoarea somajului impartita la cate zile calendaristice sunt in luna nu la zile lucratoare.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:08, 19 Octombrie 2012
1. Asa este indemnizatia de somaj se calculeaza la zile calendaristice.

2. Indemnizatia pentru concediu medical se calculeaza numai pentru zilele lucratoare din totalul zilelor inscrise in certificatul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical barlica barlica din somaj am trecut in concediu medical pentru ca am nascut si as vrea sa stiu cu cat se plateste acest concediu daca am avut somaj 250 de lei (vezi toată discuția)
Plata perioada concediu medical monasc monasc Care este modalitatea de calcul a sumei aferente perioadei de concediu medical? In luna august am suferit o interventie chirurgicala in regim de urgenta. Din ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua, Am si eu urmatoarea situatie: concediu prenatal din data de 12 august 2014-31 august 2014, deci 20 zile calendaristice. Suma veniturilor brute ... (vezi toată discuția)