am avut o relatie cu cineva,am locuit impreuna in apartamentul meu,ne-am despartit in 2009 septembrie si am plecat de frica lui din apartament si din tara in acelasi timp,el este politist si ma amenintase cu arma in urma cu ceva timp,el s-a folosit 100% de casa si de bunurile mele timp de 3 ani.Acum i-am cerut sa paraseasca apartamentul si nu vrea.Am facut cerere de debransare la caldura sa nu imi mai faca datorii ,deja am gasit 5.200 lei datorii.Incearca sa imi puna piedici peste tot sa nu pot debransa,sa nu am acces la nimic in oras,orice miscare mi-o stie.Ma ameninta cu fel si fel de chestii.Cum as putea face la politie aceasta plangere,el fiind politist,colegii lui o il instiinteze in secunda urmatoare ca am mers sa il reclam.Vreau sa merg la politie cu reclamatia deja facuta,nimeni nu o sa ma invete acolo cum si ce sa fac.Va rog frumos sa imi dati un model.Nu am nici cea mai mica idee cum as putea face aceasta reclamatie.Ajutati-ma va rog,Va multumesc
Situatia dvs., care este intr-adevar neplacuta, presupune mai multe actiuni din partea dvs., respectiv plangere la politie, o actiune in evacuare facuta in intanta, actiune in pretentii pentru datoriile pe care le-a acumulat la asociatia de locatari si vazut pe parcurs ce s-ar mai putea face. Pentru aceste lucruri este greu sa va dea cineva "un model". Ar fi cel mai bine sa va angajati un avocat, pentru ca presupune cunostinte legale, pe care dvs. nu le aveti.
Amenintare cu arma
pneuros
Am surprins niste indivizi care imi coseau iarba pe un teren pe care il detin neingradit, la insistentele mele acestea au sarit si au devenit agresivi si nu au ... (vezi toată discuția)