avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... invinuit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

invinuit

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca in momentul in care ai luat la cunostinta ca esti invinuit intr-un dosar penal,apare ceva consemnat in cazier.
Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta cu un raspuns cit mai repede.
Marian.
Cel mai recent răspuns: veston , utilizator 16:46, 19 Octombrie 2012
nu
Multumesc
La cazier se ajunge abia dupa condamnarea definitiva a unei persoane la o pedeapsa cu inchisoare - cu suspendare sau cu executare - sau in cazul aplicarii unei amenzi penale...
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ștergerea unor infracțiuni din cazier Dan7912 Dan7912 In situația in care se dispune anularea permisului de conducere pt. conducerea autoturismului sub influența alcoolului, fapta respectiva va apărea pentru ... (vezi toată discuția)
Cazier patat? alex1925 alex1925 ce inseamna \"ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ intrucat fapta nu prezinta gradul de pericol ... (vezi toată discuția)
Conducere in stare de ebrietate adiadrian24 adiadrian24 Buna ziua, as dori sa stiu ce se poate intampla in cazul in care am fost oprit de politie in stare de ebrietate cu o alcolemie mai mare de 0,50 in aerul ... (vezi toată discuția)