avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Program facturare si gestiune stocuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Program facturare si gestiune stocuri

Va rog sa-mi recomandati un program de facturare si gestiune stocuri care sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

-sa fie usor de utilizat
-sa pot emite facturi, avize, proforme
-compatibil cu casa de marcat (Tremol Total)
-sa tina evidenta stocului
-sa tina evidenta facturilor emise si a incasarilor lor cu numerar sau prin banca
-sa tina evidenta facturilor de la furnizori si a platilor catre acestia
-sa poate fi utlizat din 2 locuri diferinte (birou + depozit) in retea (online)

@CMARGARIT,

Am rugamintea ca pe viitor sa respectati Regulamentul de postare care interzice reclama in forum.

Am trimis utilizatorului MP cu raspunsul postat de Dvs.
Va multumesc pentru intelegere.

Moderator,
Gabriela Ionescu

2.8. Nu este permisa reclama, in orice scop, fara acordul administratorului forumului. In aceasta categorie se includ si mesajele care mentioneaza datele de contact ale autorului mesajului. Orice mesaj care intra in aceasta categorie va fi sters fara preaviz, iar autorul poate fi avertizat sau banat. In cazul in care doriti sa faceti reclama in cadrul site-ului va rugam sa contactati administratorul.

www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nir la facturi paypoint? gabr2015 gabr2015 buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le ... (vezi toată discuția)
Contabilitate farmacie creolaiurist creolaiurist Am nevoie de ajutor!!! M-am angajat recent ca si economist la o farmacie. Spre surprinderea mea, contabilitatea se tine pe hartie, si nu pentru ca nu ar ... (vezi toată discuția)
Raport de gestiune obligatoriu ?-rugaminte pentru un sfat juridic Liana Vecon Liana Vecon Este legal ca un magazin de desfacere cu amanuntul sa nu conduca Raport de gestiune ? In speta este vorba despre un contract de comision intre doua persoane ... (vezi toată discuția)