avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar de licenta la parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar de licenta la parchet

Buna ziua,

Am terminat facultatea la U.S.H. (4 ani) in anul 2008 si am dat examenul de licenta la U. Ecologica. Am primit o adeverinta ca am sustinut examenul de licenta si dupa aproximativ un an am fost sa-mi ridic diploma de licenta si mi s-a spus ca dosarul meu impreuna cu alte dosare au fost ridicate si duse pentru verificare la parchet, legat de scandalul diplomelor false. Au trecut 3 ani jumate de atunci si tot mi se spune sa astept. Am pierdut 3 ani in care puteam sa termin stagiul CECCAR. Ce pot sa fac, in afara de a astepta sa se finalizeze aceasta verificare ce dureaza de atata timp si cine stie cat va mai dura?
Cel mai recent răspuns: ContSters224661 , utilizator 16:34, 15 Noiembrie 2012
Puteti merge la parchet si solicita o informare cu privire la stadiul dosarului, puteti intra la o audienta la prim-procuror...
Multumesc mult pt. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul de licenta aflat la parchetul de pe langa tribunalul bucuresti daria79 daria79 Buna ziua, Va rog daca imi puteti da un sfat. In 2002 am facut facultatea de stiinte economice din cadyl ASE Bucuresti si din anumite motive personale am ... (vezi toată discuția)
Diploma de licență falsă cristinaflorentina cristinaflorentina Soțul meu a susținut în 2005 lucrarea de licență la Universitatea de Petrol și gaze Ploiesti, după ce a promovat nu a mers să-și ridice diploma, apoi ... (vezi toată discuția)
Anulare studii ContSters224661 ContSters224661 Buna ziua, In anul 2008 am terminat o facultate de 4 ani, specializarea Relatii Internationale. Am sustinut examenul de licenta la o alta Universitate la ... (vezi toată discuția)