avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

Buna ziua,
Am o fetita de 3 ani si jumatate cu cetatenie britanica si ma voi intoarce in curand in romania ca sa-i fac cetatenie romana .Daca fetita va avea cetatenie romana dar si britanica in acelasi timp as putea sa iau alocatia de copil de la guvernul roman?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: marilena87 , utilizator 14:42, 21 Octombrie 2012
ALOCAȚIA DE STAT PENTRU COPIL este un sprijin acordat de statul Român copiilor care trăiesc pe teritoriul României.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Mama necasatorita, fara venituri, cu copil recunoscut de tata (cetatean strain) Angela36 Angela36 Buna ziua, Va rog ajutorul in urmatoarea situatie: Tocmai m-am intors din Italia cu fetita mea de 10 luni, pe care am nascut-o acolo si a fost recunoscuta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare obligatorie in românia a copilului de cetatenie italiana 1katerine 1katerine Am o fetița de 5 luni născută in Italia si care are cetatenie italiana (tatăl italian). As dori sa merg cu fetița in România, are carte de ... (vezi toată discuția)