avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... termen plata amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

termen plata amenda

Buna ziua, am contestat o amenda contraventionala pentru o rovigneta, am scapat de plata celor 28 euro,dar trebuie sa platesc principalul (250 lei). Intrebarea este: mai pot plati jumatate din cuantum in termen de 48 H de la primirea comunicarii ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:50, 19 Octombrie 2012
Nu, reducerea la jumatate a cuantumului se aplica numai in cazul in care plata se face in 48 de ore de la data aplicarii / comunicarii procesului verbal de sanctiune contraventionala. Dumneavoastra veti plati asa cum scrie in hotararea judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa rovinieta dodo2009 dodo2009 Buna seara Am primit 3 amenzi ca am circulat fara rovinieta pe 10, 11 si 18 sept 2011, a uitat ca a expirat (avea pe 1an). Le-a primit pe data de 10martie ... (vezi toată discuția)
Plata jumatate suma din amenda RaduGCimpian RaduGCimpian Salutare. La o amenda de tulburarea linistii publice, in rubrica \'contravenientul poate plati jumatate din valoarea amenzii in 48h\',(ceva de genul), sunt ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere mihai_tra83 mihai_tra83 Buna ziua, Va solicit ajutorul deoarece am fost surprins de un aparat radar, in localitate, cu viteza de 104 km/h, mi-a fost suspendat permisul de conducere ... (vezi toată discuția)