avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cu probleme
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cu probleme

După ce am deblocat un segment de drum public prin executare silită pe cheltuiala debitorului, acesta , ignorând delimitarea făcută de executorul judecătoresc, şi-a îngrădit proprietatea după bunul plac,îngustând drumul public.Cui să mă adresez cu aceasta problemă? Delimitarea s-a făcut prin măsurarea lăţimii drumului de către executor si semnalarea cu ţăruşi de lemn a graniţelor.Erau de faţă reprezentanţi ai politiei locale si al politiei de proximitate.
Cel mai recent răspuns: dobroiu virgil , utilizator 11:52, 20 Octombrie 2012
Initial ,avand in vedere statutul drumului,se impune sa solicitati sprijinul si interventia autoritatii publice locale
Autoritați publice locale, adică primărie sau poliție, eventual parchet?
Vreau să spun, că și prima dată când m-am adresat primăriei că s-a închis drumul, adică în 2007, mi s-a spus să ”rezolvăm cumva”. În 2009 am acționat în instanță și în 2012 am reușit să deblochez drumul. Acum iarăși se face gard pe drum fără a respecta granițele.
Atat primariei cat si politiei, dar va trebuie mai intai un document de la primarie(proces verbal)prin care trebuie sa se ateste faptul ca individul cu care v-ati judecat a incalcat dispozitiile atat ale hotarairi judecatoresti cat si limitele de hotar impuse de catre executor....
pe linga infractiunile dispuse prin legi speciale privind blocarea unui drum public,etc mai poate fi acuzat si de nerespectarea hotarari judecatoresti.....daca dupa ce executorul a definitivat executarea drumul in cauza a devenit public si automat propietate publica este o infractiune grava.....in cele mai multe cazuri cu retineri si arestari.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita eniko69 eniko69 Am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru deblocarea unei cai de acces si recuperarea cheltuielilor de judecata. Am pus hotararea ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa o executare silita? cristian_cojocaru cristian_cojocaru Buna. Ieri am pus in aplicare o executare silita pentru un drum de servitute. Cei executati au spus ca nu vor lasa pe nimeni sa treaca si nu vor indeparta ... (vezi toată discuția)
Parcare trotuar - amenda hcl victorte victorte Bună ziua, Astăzi am parcat mașina pe un trotuar, lăsând spațiu atât pentru pietoni, dar am lăsat și pista de biciclete ... (vezi toată discuția)