avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat-angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat-angajator

dupa desfacerea contractul de munca angajatorul are restanta fata de angajat si nu vrea sa achita,ce e de facut ?
Cel mai recent răspuns: garbacz , utilizator 19:53, 20 Octombrie 2012
Plangere la ITM sau actiune la Tribunal. Ori ambele in acelasi timp.
Pentru neplata salariului exista doua modalitati de actionare care se pot exercita concomitent: sesizarea ITM-ului si/sau promovarea unei actiuni in instanta impotriva angajatorului (actiunea se va depune la tribunalul in raza caruia aveti domiciliul si nu se platesc taxe judiciare).
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie kie kie salut,cum pot recupera salariu,daca mi-am inaintat demisia,daca patronul nu- vrea sa-mi dea salariu (vezi toată discuția)
Neplata de catre angajator a salariului convenit pentru perioada de preaviz proiectant81 proiectant81 Buna ziua , Pana nu de mult am fost angajatul unei firme din romania si detasat in germania intrun santier de acolo ... si pe scurt din motive personale ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pt ami recupera bani boghiceanuionel boghiceanuionel buna ziua doresc sa aflu cum pot sa ami recuperez bani dela firma saif tim timisoare am fost angajat am facut protectia munci si analizele medicale acuma miam ... (vezi toată discuția)