avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plecare din tara daca esti condamnat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plecare din tara daca esti condamnat

buna seara
am o intrebare:
daca am fost condamnat 4 luni cu suspendare si un termen de incercare de 2 ani si 4 luni pot pleca din tara la munca in strainatate?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 21:21, 20 Octombrie 2012
Puteti pleca din tara.
Da, fara indoiala aveti dreptul de a parasi teritoriul Romaniei.
Singura conditie din hotararea de condamnare este aceea de a nu savarsi noi infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna am o întrebare am fost condamnat la 8 luni suspendare și ... Zahariaq Zahariaq Buna am o întrebare am fost condamnat la 8 luni suspendare și 2 ani termen de încercare și 120 ore muncă și obligația de a nu părăsi teritoriul ... (vezi toată discuția)
Comdamnare Dar daca ma duc la probatiune si dau o declaratie ca vreau sa plec in strainatate, imi da aprobare. (vezi toată discuția)
A doua infractiune cu alcoolemie alinu87 alinu87 Buna ziua,in 23.05.2010,am avut un accident cu aclcoolemie de 0,82 in aerul expirat si mi-sa anulat permisul si am executat 1 an si 8 luni cu suspendare,in ... (vezi toată discuția)