avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu firma de recuperari creante

am si eu un credit la bcr din 2005 la putin timp dupa ce nu am mai putut sa platesc , l au preluat cei de la bcr asigurari iar de vreo doi ani cred cei de la eos . Daca eu nu am facut cu ei nici o intelegere scrisa si nu am mai platit nimic din 2005 , este posibil sa se fi prescris? am facut telefonic o esalonare pe doi ani care urma sa o incep luna aceasta. Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: stefan 2003 , utilizator 17:59, 27 Ianuarie 2009
Avand in vedere ca ati facut o esalonare, ati recunoscut datoria, iar termenul de prescriptie va curge de la ultima intelegere.
esalonarea respectiva este o promisiune verbala nu am facut nimic in scris
la acel credit nu s a mai facut nici o plata din anul 2005 iar cu esalonarea aceea ei deja sint de acord , dar totusi au trecut patru ani.
stefan 2003 a scris:

am facut telefonic o esalonare pe doi ani care urma sa o incep luna aceasta

de aceea am considerat ca intelegerea este "proaspata" si de la care curge termenul de prescriptie. Convorbirea a fost inregistrata si constituie acord.
Succes
se poate folosii in instanta aceasta convorbire inregistrata ? Nu mi se pare corect, mai ales ca daca noi sunam la aceasta firma nu ne anunta nimeni ca se inregistreaza ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperari creante lore69 lore69 In anul 2005 am luat un credit de nevoi personale fara giranti de la BCR.Am platit ratele pana in sept2006 dupa care nu am mai putut platii.In anul 2007 in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)