am cuparat acum 3ani un nissan,masina a fost inmatriculata in 1997 acum cind an vrut sa o trec pe numele meu cei de la rar au spus ca nr. de la caroserie nu corespunde cu datele lor .in carte masinii este acelasi nr cu cel de pe caroserie ..masina a esit din tara ,a facut atite itp-uri,a fost implicata si intr-un accident ,nimeni nu a gasit vreo problema nici la vama ,nici la accident,nici la itp.nu mai inteleg nimic.de ce nu o pot drece pe numele meu?
Deoarece exista diferente intre datele inregistrate in evidenta RAR si situatia reala
Este necesara raport de verificare si omologare din partea RAR
In caz ca situatia nu se clarifica,RAR urmeaza sa blocheze in baza de date numarul de inmatriculare,astfel incat posibilitatea utilizarii autoturismului va fi restrictionata
Incercati sa contactati exproprietarii autoturismului sa va informati temeinic daca a fost executata interventie de recarosare
Pentru clarificarea situatiei puteti solicita expertiza tehnica
Pt.expertiza tehnica trebuie sa merg din nou la RAR.Trebui sa fac cerere la seful de la RAR,ca sa intre din nou la comisie?Si daca primesc acelasi raspuns ce pot sa fac. MULTUMESC