avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... nou consilier local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

nou consilier local

buna ziua!revin la d-voastra cu urmatoarea problema:am fost anuntata saptamana trecuta ca un coleg de partid care fusese validat ca si consilier local pe alegerile din iunie a fost exclus din partid si ca toate hartiile cu excluderea lui din partid si cu numirea mea ca nou consiler au fost depuse la primarie deja cu mult timp inainte ca eu sa fiu anuntata!de la primarie nu am primit nimic inca,eu fiind anuntata doar de in membru din conducerea partidului!am aflat ieri ca intr-adevar hartiile sunt la primarie,dar nu stiu ce trebuie sa fac eu in continuare!am inteles ca poimaine este sedinta de consilu dar nu stiu ordinea de zi!eu nu am ce sa fac decat sa astept....dar ce!nu trebuie sa fiu informata in scris despre validare?astept raspuns de la d-voastra!cu stima,radoi cornelia!
Cel mai recent răspuns: cornelia radoi , utilizator 09:27, 22 Octombrie 2012
Veti fi anuntata de primarie cand trebuie sa va prezentati acolo.
Pana atunci nu aveti ce sa faceti.
am citit aici in forum ca desi esti exclus dintr-un partid,consiliul local poate vota impotriva pierderii calitatii de consiler,care este baza legala si cum se poate face asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegeri consiliul local fromaniuc2005 fromaniuc2005 La sedinta de constituire a Consiliului local se prezinta o adresa prin care se specifica faptul ca un consilier ales este exclus din partid. Este validat ... (vezi toată discuția)
Procedura de validare a consilierilor locali consilier57 consilier57 Vreau sa stiu cum se va proceda in cazul in care un consilier local, membru al PC, a participat la alegerile din 10 iunie 2012, pe lista PSD? Atat in ... (vezi toată discuția)
Retragere sprijin politic fara motiv Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei https://postimg.org/image/wpnqowg9t/ Am primit această hârtie de la primărie în care am fost anunțat că mi se retrage sprijinul politic. Sunt ... (vezi toată discuția)