avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Alegeri consiliul local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Alegeri consiliul local

La sedinta de constituire a Consiliului local se prezinta o adresa prin care se specifica faptul ca un consilier ales este exclus din partid. Este validat conform legii urmatorul consilier de pe lista. In urma intampinarii facute la Comisia de Litigii si arbitraj a partidului consilierul exclus primeste raspuns ca nu exista o decizie de excludere din partid. Ce se intampla in cazul in care consilerul validat renunta la mandat? Se va valida urmatorul consilier de pe lista sau se verifica lista de la inceput?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 18 Decembrie 2012
Parerea mea este ca se va verifica lista de la inceput ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea calitatii de consilier local ContSters67025 ContSters67025 Buna seara Fac parte dintr-un Consiliul Local (consilier local), din partea PNL. Acum cateva zile, partidul a hotarat excluderea mea din partid. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Demisie consilier local bihoreanca bihoreanca buna ziua.in 2008 am obtinut un mandat de consiler local dar, dupa 3 luni am demisionat din functie din motive personale caci m-am stabilit temporar impreuna ... (vezi toată discuția)
Nou consilier local cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!revin la d-voastra cu urmatoarea problema:am fost anuntata saptamana trecuta ca un coleg de partid care fusese validat ca si consilier local pe ... (vezi toată discuția)