avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Tigarete cu tendinta redusa de aprindere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tigarete cu tendinta redusa de aprindere

Se aplica legea asta sau nu? Eu am inteles ca tigarile nu vor mai contine substante de intretinere a arderii si m-am bucurat (atunci). Dar, in ultima vreme, tot mai multe sortimente de tigari ard singure de-a dreptul!!! Cand fumez o tigara, stand cu ea intre degete, observ ca aceasta sfaraie ca o artificie si scoate un fir de fum gros!!! Gustul lasat in gura este foarte rau... Sa nu-mi spuneti sa ma las de fumat! Stie cineva ce substanta poate fi aceasta, care intretine arderea?
Le-au băgat puţin hidorgen B-)

Glumeam . Gudron , monoxid de carbon, etc.
Mia bine încercaţi o tigaretă electronică sau lăsaţi-vă!
Legea la care faceţi referire se află în vigoare din nov 2011 din câte ştiu...
Inca din 2010 anumite companii multinationale au inceput sa introduca tigarete conform noilor standarde. Cand tigarea nu este fumata activ, ea trebuie sa se stinga in scrumiera datorita celor 4 inele cu care este prevazuta hartia speciala. Probabil ca acel gust amar pe care il simtiti, este de la adezivul cu care sunt lipite cele 4 inele. Adezivul folosit se numeste emulsie copolimerica etilena-acetat vinil.

DEX: Acetat de vinil =CH3COO- CH=CH2. Ester al acidului acetic, preparat prin adiția acestuia la acetilenă. Este un lichid volatil, cu miros înțepător, cu tendință mare spre polimerizare. Servește la fabricarea poliacetatului de vinil și a unor copolimeri (~cu clorură de vinil, etilenă ș.a..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)
Celebrul ordin 50 din 1990 blajdominica blajdominica :hammeSalutare! Cine ma ajuta si pe mine cu \"celebrul ordin 50 din 1990\". Ce spune ? #-oAm cautat peste tot , dar nu reusesc sa aflu ce contine. X-( Am ... (vezi toată discuția)