Se poate anula un contract de inchiriere cu o institutie, pur si simplu? Mentionez ca institutia e de stat si e proprietarul bunului inchiriat (spatiu comercial). Primaria insa se opune si spune ca ea este proprietarul si cere evacuarea chiriasului.
depinde de condițiile stipulate în contract, altfel apar sancțiuni, procese etc Totuși, NU înțeleg, ce are de-a face amestecul primăriei în contractul statului cu un chiriaș în speța de față ?! Dacă primăria se opune, susținând ceva, trebuie să dovedească potrivit legii și nu susținând așa aiurea.
Este vorba de un contract de inchiriere incheiat cu o scoala. Spatiul este al scolii. Primaria s-a bagat spunand ca ea e proprietarul, desi in ianuarie cand am incheiat contractul, primaria spunea ca nu este proprietar, ca spatiile detinute de scoli apartin scolilor care pot incheia singure contracte. Dupa schimbarea guvernului, au revenit chipurile la primarie. Eu nu mai inteleg nimic. Daca nu scoala e proprietar atunci de ce s-a incasat chiria?
nu ați arătat nimic despre clauzele contractuale, sancțiuni etc etc Am înțeles problema cu primăria darr primăria luând școala în primire/subordine trebuie să țină cont de condițiile din contract de închiriere, de sancțiuni