avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... AMENZI DE ROVINETA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

AMENZI DE ROVINETA

BUNA SEARA.AM SI EU O PROBLEMA.AM CIRCULAT PE E 85 FARA SA STIU CA TREBUIE SA PLATESC ROVINETA.DETIN LOCUITA IN COMUNA VADU PASI ,JUD BUZAU.PODUL VADU PASI NU ESTE CIUCULABIL IAR SINGURUL DRUM ESTE E 85.AM LUAT 30 DE AMENZI DE ROVINETA SI LEAM CONTESTAT IN TRIBUNAL.AM DREPT DE CASTIG?SUNT OBLIGATA SA MA PREZINT LA PRIMUL DOSAR?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 08:59, 22 Octombrie 2012
Si eu am avut amenzi, dar am facut plangere si am castigat fara sa ma duc la instanta, tot la Buzau, daca asa ati adevertizat la cerere. Nu se poate amenda mai mult de o data fiecare sase luni. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta krystanu krystanu Buna ziua, in cursul anului 2011 am post suprins pe drumul (altfel nu am cum sa ii zic) intre Buzau si Ramnicu Sarat, in dreptul localitatii Maracineni, ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovineta electronica PUCU PUCU Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinietei, plangere contraventionala ContSters187575 ContSters187575 buna ziua, starea de fapt: in luna martie am incheiat un leasing pe o masina. am facut inmatricularea pe numere definitive. in prima luna am circulat cu ... (vezi toată discuția)