avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Care din urmatoarele nu necesita Contabil
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Care din urmatoarele nu necesita Contabil

Care din urmatoarele nu necesita Contabil: p.f.a sigur nu, s.r.l sigur da insa stiu ca mai sunt si alte forme de intreprinderi individuale, asociati familiare ...in care nu stiu daca e nevoie de contabil, dar de asemenea sa nu fie nevoie nici de un curs de calificare cerut pt. autorizatie.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 14:21, 22 Octombrie 2012
Contabilitatea este aceiasi pentru PFA, Intreprindere Individuala si Intreprindere Famil in domeniuiala, dar, pentru autorizare este necesara calificarea si experienta profesionala.
eu intrebem pt. ce forma nu am nevoe de un contabil ...? caci si p.f.a-ul face ceva contabilitate dar o poate tine personal nu e nevoe cum de alfel s.r.l are nevoe macar de un expert contabil pt. bilant.
Daca si pentru II si IF contabilitatea este la fel ca in cazul unui PFA, ce concluzie se poate trage (avand in vedere ca mentionati ca se poate tine personal)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert prin i.i. Csuri84 Csuri84 Buna, Stie cineva daca o diploma de contabil este suficienta pentru inregistrarea unei Intreprinderi individuale pentru comert in ... (vezi toată discuția)
I.i. sau pfa pentru realizare prajituri de casa comanviviana comanviviana buna ziua as dori sa fac prajituri acasa in propria bucatarie (daca este posibil)si dupa aceea sa le livrez la diferite magazine si nu stiu ce pasi trebuie ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala recoba recoba intreprinderea individuala are o limita in privinta numarului de angajati sau a cifrei de afaceri? Ea poate fi transformata in societate comerciala ? (vezi toată discuția)