avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... autorizatie pentru prelungire balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

autorizatie pentru prelungire balcon

Stau la parter am balcon si as vrea sa-l prelungesc fara sa fac alte modificari privind structura de rezistenta a cladiri.As vrea sa stiu unde, si cui care institutii ma pot adresa ma pot adresa pentru autorizatie de constructie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: monidraghici , utilizator 09:04, 22 Octombrie 2012
Asociatiei de proprietari (comitet executiv, presedinte) si de la primarie sa luati autorizatia de constructie.
Trebuie sa va adresati Primariei din localitatea unde este locatia apartamentului pentru emiterea unui certificat de urbanism.In acest certificat sunt specificate aprobarile si avizele de care aveti nevoie, iar dupa aceea vi se elibereaza autorizatia de consstructie, tot de primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consolidare balcon alinabratu5 alinabratu5 Ma adresez aici in speranta ca o sa obtin un raspuns.Locuiesc la parter,am un balcon care in timp s-a deplasat,am vrut sa-l maresc cu juma de metru insa nu mi- ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament.... eukyra1 eukyra1 Buna ziua, as dori sa ma informati asupra pasilor pe care trebie sa-i parcurg in urmatoarea situatie: -locuiesc intr-un bloc construit in 2007,adica este ... (vezi toată discuția)
Modificari apartament fara aprobarea administratorului - ce pot face? cristinacarstoiu cristinacarstoiu Buna ziua Recent am cumpara un apartament. As dori sa fac modificari legate spargerea unor pereti,nu de rezistenta, cum ar fi desfintarea camarii din ... (vezi toată discuția)