avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CONSOLIDARE BALCON
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CONSOLIDARE BALCON

Ma adresez aici in speranta ca o sa obtin un raspuns.Locuiesc la parter,am un balcon care in timp s-a deplasat,am vrut sa-l maresc cu juma de metru insa nu mi- s-a aprobat de la primarie terenul,acum doresc sa-l consolidez pentru ca va ceda,am nevoie de acceleasi aprobari adik toti pasi pe care trebuia sa-i urmez pentru construirea unui balcon nou?daca da,balcon meu nu va rezista inca un an pana obtin toate aprobarile,daca il consolodez fara abrobarii ce risc? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:32, 17 Ianuarie 2013
da aveti nevoie de toate aprobarile ....depinde de cat de constiicnciosi sunt cei de la urbanism de la dvs din localitate daca veti fii sau nu amendat.....
Pentru interventia in cauza care presupune angajarea structurii de rezistenta este necesar proiect tehnic,autorizatie de constructie ,certificat de urbanism
Daca detineti proiect tehnic,autorizatia si certificatul de urbanism se elibereaza in maximum 30 de zile lucratoare
Nu va trebuie nici o autorizatie sau aprobare daca reparati balconul, il consolidati, cu respectarea acelorasi dimensiuni, materiale si aspect.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat - autorizare constructie balcon crisadi crisadi buna seara Va rog daca ma puteti indruma unde trebuie sa merg si ce acte trebuie sa am( aviza) pentru a obtine autorizatia de construire a unui balcon la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu de ce acte as avea nevoie pentru a ... LucianHampu LucianHampu Buna ziua, as dori sa stiu de ce acte as avea nevoie pentru a construi un balcon la parter, este vorba de un balcon fara fundatie! Multumesc ! O zi buna! (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizații de construcție, aviz și proiect daca in cf este intabulat balconul? Amalia BEDEA Amalia BEDEA Locuiesc la parterul unui bloc de 4 etaje. In CF apartamentului meu este intabulat balcon dar fizic nu este construit. Doresc constructia balconului ... (vezi toată discuția)