avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... paratul a decedat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

paratul a decedat

Buna ziua. As avea o intrebare, va rog frumos sa ma ajutati daca se poate. Daca am dat un fost angajator in judecata pentru neplata salariilor, si intre timp procesul s-a amanat, pentru cercetarea unor acte, si intre timp paratul (fostul angajator) a decedat, ce se va intampla cu procesul? Mai avem sanse, noi, fostii angajati, sa ne recuperam banii? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:14, 22 Octombrie 2012
Fostul angajator era o persoana fizica sau una juridica ?

In cazul in care persoana fizica are mostenitori si acestia accepta mostenirea, atunci veti putea continua dosarul cu acestia.

In cazul persoanei juridice, partile sociale ale asociatului decedat ar trebui preluate de asemenea de mostenitori sau de ceilalti asociati, daca exista.

Oricum, pana se vor face aceste demersuri de catre mostenitori cel mai probabil dosarul va fi suspendat.
Era vorba de o editura. Presupun ca va intra in insolventa, asa am auzit.
in ambele cazuri, cereti instantei introducerea in proces a mostenitorilor, va trebui sa faceti dvs demersuri ca sa aflati cine sunt acetia
Pai si cine a decedat? Administratorul societatii sau vorbiti la figurat in sensul ca a intrat in insolventa?
A decedat seful editurii. De aceea ma gandeam ca nu se va mai alege nimic de procesele noastre. La dosarele de judecata, ,,parata'' apare Editura. Multumesc mult pentru ajutor, nu ma prea pricep la lucruri juridice.

Alte discuții în legătură

Cine reprezinta o societate aflata in faliment rrocambole rrocambole O societate aflata in faliment are un proces penal in care este parte vatamata si parte civila. Cine reprezinta societatea in proces si in baza carui articol ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - dovada demersurilor pentru aflarea domicliului paratei ana*maria ana*maria Buna seara, Am introdus o actiune civilia, prin care prin jonctiunea posesiilor a mea cu a parintilor mei inceputa in vremea codului civil, sa se constate ... (vezi toată discuția)
Administrator decedat cristaioan cristaioan Societatea la care sunt actionar are de incasat o creanta de peste 200000Ron de la alta societatea la care administratorul a murit (administratorul detinea si ... (vezi toată discuția)