avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatori ,va rog ajutati-ma cu un sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatori ,va rog ajutati-ma cu un sfat

In data de 15 .09.2008 m-am angajat la o firma de confectii lenjerii de noapte in functia de confectioner, cartea de munca mi-a bagat-o cu data de 1.11.2008: precizez ca, nu suntem decat 2 angajate.In data de 15.01.2009 ne-a spus verbal ca se inchide productia din data de 1.02.2009.Va rog,spuneti-mi si mie daca avem dreptul la salarii compensatorii.Va multumesc.Cu mult respect
Cel mai recent răspuns: anisoaro , utilizator 09:45, 28 Ianuarie 2009
Faptul ca firma nu are decat doua angajate...nu scuteste cu nimic....in fata legii...toti angajatorii sunt egali...intr-adevar la unitatile mai mari de peste 200 de angajati se fac contracte colecteive de munca...si prin aceastea se negociaza uneori si alte conditii...dar NICIODATA nu sunt conditii mai putine ca in Codul Muncii sau Contractul Colectiv unic la nivel national sau la nivel de ramura!!
cand firma nu are contract la nivel de unitate respecta legea....adica Codul Munciii sau Contractul Colectiv de Munca la nivel national.
bineinteles ca in cazul restrangerii activitatii firmei beneficiati de plata compensatorie in mod obligatoriu!
Art. 67 din Codul muncii dispune ca , salariatii concediati pentru motive care nu tin de persoana lor beneficiaza de masuri active de combatere a somajului si pot beneficia de compensatii in conditiile prevazute de lege si de contractul colectiv de munca aplicabil.

CCMN pe anii 2007 -2010 prevede la art. 78 (1) ca, la încetarea contractului individual de muncă din motive ce nu ţin de persoana salariatului, angajatorii vor acorda acestuia o compensaţie de cel puţin un salariu lunar, în afara drepturilor cuvenite la zi.

Prin urmare, beneficiati de salarii compensatiorii.
In primul rand trebuie sa primiti in scris instiintarea si sa vi se acorde un preaviz de 20 de zile lucratoare.
Aveti dreptul la cel putin un salariu compensator, conform CCMUNN , insa in ceea ce priveste ajutorul de somaj, veti beneficiat daca aveti minim 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni.
anisoaro a scris:

In data de 15 .09.2008 m-am angajat la o firma de confectii lenjerii de noapte in functia de confectioner, cartea de munca mi-a bagat-o cu data de 1.11.2008: precizez ca, nu suntem decat 2 angajate.In data de 15.01.2009 ne-a spus verbal ca se inchide productia din data de 1.02.2009.Va rog,spuneti-mi si mie daca avem dreptul la salarii compensatorii.Va multumesc.Cu mult respect

O informare verbala nu are relevanta in ceea ce priveste concedierea. Trebuie sa primiti un preaviz de 20 zile ,un preaviz scris acordata la o data anterioara datei de inecepere a preavizului.In preaviz aveti dreptul sa lucrati 4 ore, si sa primiti salariul intreg, in vederea cautarii unui loc de munca. Aveti dreptul lacel putin un salariu compensatoriu.
Iti multumesc pt sfat.As mai avea o intrebare.Daca ne-a anuntat verbal si nu in scris ce este de facut.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj ioanatm ioanatm Buna ziua, Daca o firma din domeniul constructiilor are 13 angajati si vrea sa concedieze 5, cate zile preaviz trebuie sa acorde, 15 sau 20? Intreb asta ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca din motive ce nu tin de angajat - ccm ramura geronimo00 geronimo00 Buna ziua, Din motive (pretexte) financiare mi s-a adus la cunostinta verbal ca urmeaza sa mi se incheie contractul de munca in curand. In cazul ... (vezi toată discuția)
Somaj danpipo70 danpipo70 buna seara. o sa intru in somaj de la 1 apr. #-o si doresc sa aflu daca patronul este obligat de lege sa-mi dea salariu compensator. nu intru in somaj din vina ... (vezi toată discuția)