avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cont la banca pentru ii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cont la banca pentru ii

Tocmai mi-am infiintat o Intreprindere individuala.Adica mi-am ridicat actele de la Registrul Comertului, am facut stampila si acum vreau sa fac contractul de inchiriere pentru spatiul care va fi punct de lucru. Banuiesc ca trebuie sa deschid si un cont la banca. In ce moment trebuie facut acest lucru
Cel mai recent răspuns: angcris , utilizator 18:23, 22 Octombrie 2012
societatile comerciale sunt obligate sa deschida cont la infiintare pentru a depune capitalul social.II, PFA... deschid atunci cand au nevoie.Presupun ca o sa aveti plati si/sau incasari prin OP.
Va multumesc. Credeam ca e obligatoriu din momentul infiintarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa sau ii kansara kansara Am gasit pe acest forum o lista cu actele necesare ptr a infiinta un PFA sau II, ma intreb daca ma poate ajuta cineva cu niste nelamuriri suplimentare - se ... (vezi toată discuția)
Registrul jurnal de incasari si plati Roxie Roxie Buna seara, Detin PFA pe domeniul traduceri de anul trecut din februarie si am de completat registrul de incasari si plati. Ce anume se trece in el? ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)