avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza contabila- obiectiuni
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza contabila- obiectiuni

Buna seara,sunt parat intr-un dosar in care a fost disusa efectuarea unei expertze contabile ca urmare a unei lipse la inventar,expertiza solicitata de reclamanta.Pe parcursul efectuarii expertizei nu am fost convocat de expert pentru un punct de vedere si nici nu mi-a fost trimisa in vederea studierii si formularea de obictiuni.La termenul de judecata mi s-a adus la cunostiinta de catre instanta ca expertiza a fost efectuata ,in favoarea reclamantei si nu mai pot depune obiectiuni fiind tardiv termenul.Ce vparere aveti despre aceasta speta?
Cel mai recent răspuns: ContSters191238 , utilizator 19:47, 28 Octombrie 2012
Expertul trebuia sa anexeze la raportul de expertiza tehnica, documentul primit de la posta prin care se mentioneaza ca nu ati fost gasit la domiciliu, postasul v-a lasat instiintare ca aveti o recomandata si nu v-ati prezentat nici la ghiseu pentru a ridica adresa.
Buna seara.
Fiind parte in proces erea necesar convocarea dumneavoastra la efectuarea expertizei.Totodata dupa depunerea raportului de expertiza , ca parte in proces aveati dreptul la un exemplar din raportul de expertiza.La urmatorul termen de la depunerea raportului aveati dreptul sa depuneti obiectiuni la rapart.
Consultati-va aparatorul si cred ca in conditiile de mai sus sunteti indreptatit sa puteti face recurs.
Va multumesc,
Marin Baescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare expertiza contabila mariana1956h mariana1956h S-a dispus de catre instanta efectuarea expertizei contabile in cazul unui litigiu de munca. In urma analizei Raportului de expertiza, am constatat ca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier georgel12 georgel12 buna seara...pe data de 28.04.2012,am avut un accident de circulatie...circulam pe un drum cu prioritate,avand in auto inca 3 persoane...intr-o intersectie,un ... (vezi toată discuția)
Termen depunere plangere la ceccar Krissia . Krissia . Care este termenul in care se poate depune plangere la CECAR impotriva unui expert contabil judiciar? Si baza legala va rog. Dar termenul pt plangere penala ? (vezi toată discuția)