avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident de circulatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident de circulatie

Buna seara. Am si eu o intrebare: ce sanse am sa castig un proces in care un sofer ce era stationat pe partea dreapta, pe trotuar, eu mergand pe bicicleta, soferul a deschis usa si m-a lovit si m-a accidentat la clavicula. Soferul a plecat de la locul accidentului. Am fost la spital si mi-a zis ca am dizjungtie .....de clavicula. Am fost la politie, iar politistul mi-a zis sa nu fac plangere ca o sa-i dea doar o amenda , si m-a intrebat ce am cautat acolo cu bicicleta? Multumesc anticipat
maine sau poimaine ma duc la IML, am fost la spital si mi-au acordat primele ingrijiri medicale
Nu am nici cea mai vaga idee la ce distanta ma aflam de autovehiculul stationat pe trotuar, cert e ca eu ma deplasam pe carosabil cu bicicleta, apoi din senin m-am trezit cu o usa de masina ce ma izbeste si am cazut...o distanta mica din moment ce a reusit sa-mi traga o usa in umar
Si in caz de culpa comuna tot va raspunde penal respectivul.
Nu aveati cum sa ghiciti ca se va deschide o portiera...
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biciclist accidentat vasilachedan vasilachedan am fost lovit cu portiera de catre sofer,masina fiind stationata.am suferit o fractura de clavicula. cum pot obtine despagubiri (vezi toată discuția)
Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)
Accident cu sima2009 sima2009 pe 26.03.09 am fost implicat intr-un accident pe calea rahova in dreptul OMV. in accident a fost impliat un pieton care a fost diagnosticat cu o contuzie la ... (vezi toată discuția)