avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune RDS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune RDS

Buna ziua,
Am avut internet de la o firma care a fost preluata de catre rds. Am semnat contrect RDS in luna iunie a acestui an. Nici pana in ziua de astazi nu am fost instalat de catre cei de la RDS cu toata ca termenul limita stipulat in contract este de 90 de zile.
In luna august am facut o sesizare la RDS cu solicitarea de solutionare a situatiei mele. Nici la acesta sesizare nu am primit raspuns desi termenul este de 30 de zile.
Am mai si primit facturi de la domnii de la RDS(contravaloare servicii de care nu beneficiez ).
Intrebarea mea este pot sa ii dau in judecata pentru daune morale si cam ce sanse am sa castig?
Tin sa precizez ca in tot acest timp nu am contractat alt operator de comunicatii, din frica sa nu raman cu doua abonamente la doi furnizori.
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2012
cipirix, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:39, 22 Octombrie 2012
Anterior demararii unei actiuni in instanta in baza documentului care obliga operatorul sa va branseze la retea,sesizati oficial ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)
Litigiu rcs rds Roxana19-81 Roxana19-81 Buna ziua. Sunt in litigiu cu Rcs Rds (litigiu inceput cu Canal S) si nu reusesc sa solutionez problema pe cale amiabila, de aceea as avea nevoie de sfatul ... (vezi toată discuția)