avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare

Buna ziua,vreau sa stiu daca este posibil ca o firma de recuperare a unei sume de bani (card cumparaturi),poate sa trimita o interogare catre Institutul Teritorial de Munca ,pt a vedea daca realizez venituri impozabile-sau este decat pentru intimidare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 23 Octombrie 2012
Poate trimite o astfel de solicitare, insa nu v-a primi niciun fel de date .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme banca. ok_19_2011 ok_19_2011 Buna seara. Ma numesc iulian, si am o problema cu un card de cumparaturi. Acum trei ani in cadrul firmei a vendit un reprezentant de la o anumita banca cu o ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar în contul greșit. eroare a băncii Dygfyu Dygfyu Buna ziua, am o problema. Am depus banii pentru cardul de cumpărături de la Banca X timp de două luni. Astăzi am primit un mail cum ca de 2 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare credite deeamcn deeamcn buna ziua, am intrat si eu in treaba asta cu recuperare credite, doar pentru ca am o problema de acest gen. eu am 3 credite la 3 banci diferire, dintre care ... (vezi toată discuția)