avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

Buna! pt furt din magazin mi s-a aplicat art.18 indice 1,am dat declaratie la politie,au spus ca o sa ma sune sa mai dau inca o declaratie si nu inteleg pt ce anume,o sa-mi aplice o amenda?sau ce urmeaza?
Cel mai recent răspuns: didirha , utilizator 13:46, 16 Noiembrie 2012
Buna!am primit raspuns de la parchet in legatura cu cazul meu,si a propus procurorul neinceperea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat prev de art 208 alin 1 si art 209 alin 1 lit e si g si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ in cuantum de 300 lei.Deci eu am primit amenda de 300 lei sa inteleg?dar nu scrie unde o pot plati,imi poate spune cineva unde pot plati ?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din hypermarket lucihuci1978 lucihuci1978 Buna ziua, Am fost un un coleg la cumparaturi, care a susstras un bun in valoare de 70 ron. La iesire a fost oprit si perchezitionat, iar asupra acestuia ii ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt furt calificat gbyradu gbyradu am si eu o intrebare: sunt cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat: acum un an am fost cercetat pentru un alt furt din supermarket , iar ... (vezi toată discuția)
Furt din hipermaket carrefour. deea18butterfly deea18butterfly Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)