avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MODEL PLANGERE LA TRIBUNALUL MUNCII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MODEL PLANGERE LA TRIBUNALUL MUNCII

Buna ziua, in urma insultelor in fata colegilor, a incalcarii demnitatii in munca si abuzurilor privind modificarea in contractul individual de munca fara acordul meu m-am decis sa deschid un litigiu de munca insa nu stiu cum trebuie sa arate acea plangere pe care vreau sa o depun la tribunalul muncii. V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta. Va multumesc anticipat, o zi buna!

Alte discuții în legătură

Plangere insulta si calomnie Alina9999 Alina9999 Buna ziua, de curand am avut o discutiecu un fost angajator care m.a acuzat de niste fapte pe care nu le poate dovedi, m.a ameninta ca sotia sa lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Demisia maticanelia maticanelia se poate demisiona fara preayiz lichidare la zi ? in conditiile in care ,la locul de munca se comporta urat {injuraturi urlete stres etc} si eu am o oferta mai ... (vezi toată discuția)
O persoană mi-a adus injurii. există o limită de timp de la data faptei în care se poate depune plângere la poliție? Irina Barta Irina Barta Bună ziua! Am o întrebare referitoare la perioada în care se poate face o plângere la politie împotriva unei persoane care mi-a adus injurii? Este un ... (vezi toată discuția)