avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... copii certificate conform cu originalul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

copii certificate conform cu originalul

Buna ziua.
As dori sa stiu ce lege reglementeaza folosirea certificarii "conform cu originalul", in special cine are dreptul sa certifice aceste copii ale documentelor.
Mentionez ca lucrez in domeniul bugetar.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mohora veronica , utilizator 16:02, 26 Septembrie 2017
Va multumesc. Am inteles. Exista cadru legal sau este o chestiune logica?
Cadrl legal nu exista .. insa din practica de zi cu zi vi s-a dat raspunsurile respective.
Resedinta imi este in Finlanda. Pentru iesirea la pensie mi s-au cerut ACTE CERTIFICATE ceea ce nu prea inteleg de catre cine se fac acestea, De catre avocat, de catre Ambasada sau de reletiile sociale numite KELA ? Varog sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc anticipat.
Despre ce acte este vorba?
Despre certificat de casatorie , buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform cu originalul mefistos mefistos As dori sa stiu si eu daca exista un act normativ care reglementeaza conformarea cu originalul a documentelor de catre functionarii publici care nu au studii ... (vezi toată discuția)
Intrebare acte necesare angajarii kristhinel_87 kristhinel_87 Exista posibilitatea ca un angajator sa ceara la angajare diploma de bacalaureat, cea de licenta sau de master in original? Pe baza carei legi? MUltumesc! (vezi toată discuția)
Vreau sa devin pfa Bogdan62 Bogdan62 Ce trebuie sa fac pentru a deveni PFA,acte,pasi,etc.Ce impozite,si taxe se platesc si care este procentul lor?Exista scutiri,inlesniri ,pt persoanele care ... (vezi toată discuția)