avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme bancare
Discuție deschisă în Executare silită

probleme bancare

Buna ziua ,

Anul trecut am fost executata silit de o banca , in luna septembrie a acestui an am achitat toata datoria . As vrea sa stiu in cat timp mai pot aplica la un credit si daca sunt se avand in spate postura de "rau platnic"

Multu
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:32, 23 Octombrie 2012
Daca aveti astfel de antecedente in trecut atunci banca nu cred ca va mai da un nou credit .
Ramaneti in baza de date a Biroului de Credit 4 ani raportat ca rauplatnic, totusi ramane la latitudinea bancii la care apelati daca va acorda credit sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit ipotecar - inscriere in cazier fiscal amb35 amb35 Buna seara! Am un credit ipotecar luat pe persoana fizica si am o intarziere de 4 luni la plata ratelor. Am vorbit la banca si mi s-a spus ca daca se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare ... Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare de 2250 Lei pe o perioada de 73 de saptamani. Sold final credit: 4644.60 Lei. Am achitat o rata ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar galosh galosh Buna ziua. Am luat un apartament in 2008, cu o valoare destul de mare. As dori sa stiu ce se intampla daca nu vreau sa il mai platesc. Va fi confiscat de ... (vezi toată discuția)