Buna ziua, am si eu o intrebare in urma unui divort in care sunt implicati si 2 copii fostul sot are program de vizita la domiciliul meu pentru cel mic(1an si 10 luni) 2 week pe luna iar pe cel mare (7 ani) il ia 2 week pe luna la domiciliul sau, astfel eu sunt obligata sa stau la dispozitia lui toate weekendurile din luna . In urma unui proces probabil va putea sa il ia si pe cel mic la el , intrebarea mea este dupa ce varsta poate cere luarea la domiciliu a celui mic si daca in urma procesului eu pot obtine sa ii ia pe ambii copii o data ,cel mult de doua ori pe luna.
Dorinta dvs. se poate indeplini inca de la primul termen de judecata.
Initiati un proces de "Modificare program vizita minori" si cu certitudine, problema va fi rezolvata.
Sunt copii chiar alaptati la san, la 6 luni, care sunt dati in vizita la domiciliul tatalui.
Da se poate, deoarece fata mea a avut un an si cinci luni cand am divortat, si tatal a primit program de vizita pe fiecare marti, joi si sambata de la ora 9 pana la 20 cu luare la domiciliu.
Aveti sanse sa ajungeti la rezultatul dorit daca si Sotul este de acord. Ar fi Bine sa aveti avocat la proces pentru a se discuta mai Bine cu Sotul. Si daca nu este Sotul de acord se poate ca instanta sa fie de acord insa poate fi mai dificil.
Custodie copil 6 luni
miara
Va rog frumos sa-mi spuneti ce presupune custodia comuna in cazul unui copil de 6 luni. Daca copilul este dat mamei spre ingrijire , ce drepturi are tatal ... (vezi toată discuția)