avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita minori

Buna ziua, am si eu o intrebare in urma unui divort in care sunt implicati si 2 copii fostul sot are program de vizita la domiciliul meu pentru cel mic(1an si 10 luni) 2 week pe luna iar pe cel mare (7 ani) il ia 2 week pe luna la domiciliul sau, astfel eu sunt obligata sa stau la dispozitia lui toate weekendurile din luna . In urma unui proces probabil va putea sa il ia si pe cel mic la el , intrebarea mea este dupa ce varsta poate cere luarea la domiciliu a celui mic si daca in urma procesului eu pot obtine sa ii ia pe ambii copii o data ,cel mult de doua ori pe luna.
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 22:12, 27 Octombrie 2012
Dorinta dvs. se poate indeplini inca de la primul termen de judecata.
Initiati un proces de "Modificare program vizita minori" si cu certitudine, problema va fi rezolvata.
Sunt copii chiar alaptati la san, la 6 luni, care sunt dati in vizita la domiciliul tatalui.
da putei obtine . faceti cerere si motivati
Da se poate, deoarece fata mea a avut un an si cinci luni cand am divortat, si tatal a primit program de vizita pe fiecare marti, joi si sambata de la ora 9 pana la 20 cu luare la domiciliu.
si la cat a fost redus programul?
Aveti sanse sa ajungeti la rezultatul dorit daca si Sotul este de acord. Ar fi Bine sa aveti avocat la proces pentru a se discuta mai Bine cu Sotul. Si daca nu este Sotul de acord se poate ca instanta sa fie de acord insa poate fi mai dificil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor Cristina Gabriela30 Cristina Gabriela30 Buna ziua. As dori sa divortez de sotul meu, amiabil la notar. Avem un copil minor in varsta de 1 an. In principiu ne intelegem pentru partajul bunurilor, e de ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)
Custodie copil 6 luni miara miara Va rog frumos sa-mi spuneti ce presupune custodia comuna in cazul unui copil de 6 luni. Daca copilul este dat mamei spre ingrijire , ce drepturi are tatal ... (vezi toată discuția)