avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj?

Am fost casatorit 6 ani dupa care am divortat.acum fosta a intentat procedura de partaj.pe timpul cand eram casatoriti,locuiam la mama.ea a investit in casa mai mulkte bunuri,eu aducand in casa un salariu considerabil.mama a murit intre timp iar eu am mostenit casa....cu ce se poate alege ea in urma partajului?cu casa sau bunurile care le-am dobandit impreuna in timpul casatoriei.pot dovedi cu acte ca si eu am adus sume considerabile in casa?ce as putea castiga sau pierde eu?
Cel mai recent răspuns: AV. Cristina Oltea Petrescu , Avocat 16:54, 23 Octombrie 2012
Buna ziua. In ceea ce priveste casa, daca a fost a mamei dvs si ati mostenit-o, fosta sotie nu are niciun drept. In ceea ce priveste bunurile achizitionate in timpul casatoriei trebuie sa faceti dovada veniturilor dvs urmand ca acestea sa fie partajate in functie de contributia fiecarui sot de catre instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - partaj ice21 ice21 Buna ziua! Ma numesc Luca si va rog sa ma lamuriti in cateva probleme. M-am casatorit civil in Italia in noiembrie 2004 cu o persoana de cetatenie ro. In 2006 ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am după 15 ani de căsnicie la partaj iulianpinzaru iulianpinzaru Bună ziua, În urma cu câteva luni soția a cerut divorțul, fără un motiv întemeiat, am decis sa îl acord, acum devine o problema partajarea ... (vezi toată discuția)
Am dreptul ca fostă soție la locuința în care am stat ... Nela Draia Nela Draia Am dreptul că și fostă soție la locuința în care am stat împreună cu soțul dacă a fost dobândită cu act de moștenire? Mulțumesc. (vezi toată discuția)