avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general flux numerar previziuni cu date
Discuție deschisă în Contabilitate în general

flux numerar previziuni cu date

Buna ziua, doresc sa completez un flux numerar previziuni cu date!Seful meu doreste sa isi prelungeasca o linie de credit pentru o banca , si ni s-a cerut pe langa multe acte sa completam un flux numerar previziuni cu date, are cineva vreo idee despre cum se completeaza? Am unul tip si un ghid de completare, dar nu ma descurc!multumesc!
Cel mai recent răspuns: tavutzza , utilizator 14:29, 27 Noiembrie 2012
Buna seara, fluxul de numerar solicitat de catre banca respectiva trebuie sa cuprinda informatii veridice cu privire la intrarile previzionate de numerar in casa sau la graficul de alimentare a conturilor bancare cu sume de la debitori sau cumparatori de servicii sau produse, ca urmare a desfasurarii unei activitati economice licite.
Va multumesc pentru raspuns!Va doresc o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului uta72 uta72 Ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pentru secretar sef , analist programator, administrator scoala, administrator financiar (contabilul unitatii) Va ... (vezi toată discuția)
Inregistrari in registrul de incasari si plati contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu modul de completare registrul de incasari si plati 1. De exemplu am o ridicare de numerar de 2000 lei din banca o voi ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii in contul asociatiei ana1234maria ana1234maria Buna seara Acum mai bine o luna si jumatate am supus atentiei utilizatorilor siteului o problema foarte des intalnita in Sibiu in ceea ce priveste plata ... (vezi toată discuția)