avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

Buna ziua,
am o amenda penela in valoare de 3000 ron ,am facut o esalonare a acestei amenzi,am achitat 900 ron dar de trei luni nu am mai achitat din motive financiare ratele.Am primit o instiintare de la Biroul resurse umane cum ca am o poprire pe 1/3 din salariu,Poprirea este pe toata suma de 3000 ron desi am mai achitat partial.Ce pot face?Va rog un raspuns.
Multumesc!
Puttei depune la instanta o contestatie la poprire in care solicitati sa se constate ce suma a mai ramas de plata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii fisc si amenda administrativa lavin12 lavin12 Buna ziua, Am primit de curand o amenda administrativa in valoare de 1000 ron si din cate imi amintesc si sper sa nu gresesc mai am o valoare de 3000 ron ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu johncooper johncooper Buna dimineata, Mi s-a pus poprire pe salariu si pe toate conturile . As avea urmatoarele intrebari : 1. tinand cont ca eu am un venit brut de 1460 RON , ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare pe spatiu verde, venita pe numele propriu, nu pe numele conducatorului auto Flor_L Flor_L buna ziua, va expun urmatoarea situatie: eu cu sotul meu am cumparat o masina, dar din varii motive am inscris-o pe numele mamei mele, care nu detine permis ... (vezi toată discuția)