avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... s-ar putea sa fiu acuzat de furt
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

s-ar putea sa fiu acuzat de furt

acum o luna am facut o prostie mai mare ca mine,fiind cu colegii de munca la cineva in apartament,eu am sustras un parfum dar proprietarul si-adat seama asa ca dupa 2 zile i-am inapoiat parfumul recunoscind ce am facut.la doua zile a depus plingere la politie ca ia disparut un lantic de aur din casa, si am fost toti la politie de am dat declaratii.subliniez ca nu eu am luat lanticul dar acum eu sunt luat in vizor de politie
Cel mai recent răspuns: mariuschiro , utilizator 21:58, 24 Octombrie 2012
daca a depus plangere penala impotriva dvs. mai mult ca sigur este faptul ca puteti risca dosar penal...conteaza foarte mult cum va aparati si cum va decurge ancheta, probe, etc...poligraf...
momentan probe la dosar nu sunt decit declaratia mea precum eu am luat parfumul(am recunoscut si la politie),si in cazul daca sunt acuzat care ar fii pedeapsa?am inteles ca poligraful nu se ia in considerare ca eu am vrut sa merg sa-l fac
Reclamantului ii revine obligatia sa probeze in conditiile legii existenta bunului,pentru care a formulat plangere invocand disparitia
nu prea am inteles adica trebuie sa demonstreze ca a avut acel bun, cuacte?
mariuschiro a scris:

nu prea am inteles adica trebuie sa demonstreze ca a avut acel bun, cuacte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt! euthalia euthalia buna ziua. am facut o MARe greseala pe care o regret enorm dar nu stiu ce sa fac. in urma cu cateva zile am luat un lant de aur de la o colega de kmera, ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt pe nedrept cer ajutor StoicaMihaiRazvan StoicaMihaiRazvan Sunt acuzat pe nedrept de furtul unor roti de masina ( jante + cauciucuri ) de catre un vecin . Acesta a depus o plangere la polite in urma careia s a intocmit ... (vezi toată discuția)
Testarea cu aparatul poligraf - cine propune testarea loredana96 loredana96 cine hataraste ca un invinuit poate sa fie testat cu aparatul poligraf?politia sau instanta?si cum de face acest lucru? (vezi toată discuția)