avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatie gresita citatie cu alt nume e valabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatie gresita citatie cu alt nume e valabila

am avut o divergenta cu o vecina cu un gard ea a fost de acord sal modificam a poi sa razgandit a facut o plingere la politie si cineva ma anuntat ca mau dat in tribunal am martori ca era de acord ca facea pe nebuna tipa vorbea foarte urat etc .dar problema este ca ea nu stie cum ma cheama exzact stie prenumele dar numela a pus altul. daca primesc o citatie sau ceva sa accept este valabila sa ma prezint la tribunal etc...
eu nu le am cu tribunalul cu politia este prima oara ca patesc asa ceva dar sper sa se termine bine si repede. ASTEPT ORICE SFAT .MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 20:44, 23 Octombrie 2012
Daca ati primit sau veti primi( nu sunteti foarte clara) o citatie care nu poarta numele dumneavoastra, bineinteles ca nu aveti niciun motiv sa va prezentati in instanta.
Dar daca este o plangere penala, sigur va veni un agent personal la dvs. acasa si mai mult ca sigur va avea o citatie cu numele corect, pentru ca atunci cand se depune o plangere la politie, mai intai va este verificata identitatea. Oricum, este bine sa va asigurati ca martorii pe care ii veti indica in apararea dvs. vor vrea sa si declare adevarul in favoarea dvs.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2012
Diana Camelia Diaconu , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere politie pentru amenintare bogdan2014 bogdan2014 Buna seara. Am un cetatean dintr-un bloc vecin care m-a amenintat foarte urat cu fapte violente. Vreau sa-i fac plangere pentru amenintare. Problema este ca nu ... (vezi toată discuția)
Martor furt calificat eugeorgeeu eugeorgeeu Buna... Am facut si eu o gresala... Intr-o dupamasa la un bar cu prietena vin 2cunostinte la mine sa ii duc cu masina undeva ca platesc benzina. Zis si facut ... (vezi toată discuția)
Dacă nu primesc citație ca martor! Utilizator 20 Utilizator 20 Dacă nu primesc citație ca martor Dacă primesc citație și nu ma pot prezenta pot fi alături prin apelvideo sau videoconferință sub anonimat Va ... (vezi toată discuția)