avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare pe un post cu studii medii de catre un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare pe un post cu studii medii de catre un angajat cu studii superioare

Buna seara!
In 2006 am terminat facultatea si sunt incadrat intr-o functie cu studii medii, dar indeplinesc si atributiile de serviciu pentru o functie cu studii superioare (persoana respectiva fiind in concediul de 3 ani de crestere a copilului) aceasta functie fiind si una de conducere. De cand indeplinesc si atributiile acestei functii sunt salarizata tot la nivelul cuvenit pentru studii medii fara niciun alt drept.
In acest sens as dori sa cunosc in ce pot face in aceasta situatie.
De asemenea as vrea sa stiu ce drepturi (cu precizarea incadrarii juridice) imi sunt incalcate. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 24 Octombrie 2012
In prezent ce post ocupati potrivit c.i.m. incheiat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea se face dupa functia ocupata sau dupa incadrare? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum se stabileste clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare in cazul personalului contractual incadrat conf. L 284/2010 ca Inspector de ... (vezi toată discuția)
Promovare temporara in functie de conducere recs recs Buna ziua, am o nelamurire cu privire la salarizarea functionarului public numit prin promovare temporara in functie de conducere. Concret: daca un ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)