avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... suspendarea activitatii unei societati
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

suspendarea activitatii unei societati

Buna! Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Parintii mei detin un bar iar in septembrie 2011, in urma unui control al Garzii Financiare, au primit o amenda de 8000 de lei si suspendarea activitatii pt 3 luni de zile. Au facut plangere contraventionala, in prima instanta au castigat insa in recurs au pierdut.
Decizia a fost data vineri 19.10.2012. Vreau sa stiu din ce moment trebuie suspendata activitatea barului? E vreo procedura prealabila? Din cate stiu, in recurs nu se comunica hotararile. Spre exemplu, maine pot deschide barul sau activitatea trebuia suspendata din momentul pronuntarii hotararii?

Alte discuții în legătură

Recurs irevocabil - se mai poate face ceva ? flo77rin flo77rin Buna ziua In ianuarie 2013 am facut plangere contraventionala impotriva unei amenzi data de Garda Financiara Gorj in valoare de 8000 lei si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Amenda la garda financiara neplatita ioneladafinescu ioneladafinescu Pe scurt, Acum 4 ani am luat amenda in cuantum de 8000 de lei de la Garda Financiara, pentru ca nu am avut casa de marcat fiscala,( avand un a.f.). Am ... (vezi toată discuția)
Perioada de suspendare oviip oviip salut, am avut permisul auto suspendat pt alcool 0.31 in aer ex .am facut contestatie la procesul verbal si am luat cert. de grefa, dar nu l-am dus la ... (vezi toată discuția)