buna ziua, va rog fumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns:am incheiat anul acesta pe 15 sept.2012 un contract de arenda pentru o suprafata de 1, 23 ha in care se stipuleaza ca se acorda 700 kg.grau /ha.Doresc sa stiu daca am obligatia inregistrarii la D.G.F.P Buzau a contractului de arenda, termenul si daca sant scutit de la impozit pe venit fiind persoana cu handicap accentuat ? Multumesc anticipat
Vedeti ce e trecut in contractul de arenda referitor la cine plateste impozitul pe venitul din arenda.
Daca arendasul se obliga sa va retina, sa declare si sa plateasca el impozitul, atunci dumneavoastra nu mai declarati nimic la finante, nici contractul si nici veniturile incasate ulterior.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.