avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat studieaza in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat studieaza in strainatate

Buna ziua,
Un angajat s-a dus in strainatate sa studieze, si teoretic este angajat cu 4 ore . Puteti sa ma ajutati ce documente are nevoie in aceasta situatie? (un fel de home-office) Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 25 Octombrie 2012
Poatebeneficia de concediu platit de 1 an pt studii?
Depinde de ce este prevazut in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia ...
Este trecut in RI. Se suspenda in revisal conf art 51 alin 1 lit d ? Este considerat stagiu pt vechime?
Concediile pentru formare profesională se pot acorda cu sau fără plată. In acest sens, pe cererea de aprobare a concediului pentru formare profesionala ce rozultie s-a pus de catre angajator?
Nu are conditii puse. El isi suporta cheltuielile studiilor. Angajatorul ii va plati concediu de studii conform salariului de incadrare? Este acest concediu vechime? Daca se suspenda in revisal conform art 51-1-d? Multumesc

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz alina_puff alina_puff Buna ziua, In cauzul in care se primeste o notificare precum ca angajatorul isi restrange activitatea si iti da preavizu de 20 de zile trebuie lucrate si ... (vezi toată discuția)
Concediul fara salariu in revisal 506 bvr bvr Buna ziua! Stiou ca exista discutii in cadrul altor subiecte deja deschise pe tema hg 500/2011, dar poate ar fi bina sa facem o discutie separata referitor la ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata - studii DianaTrisca DianaTrisca Buna ziua, O cerere pentru concediu fara plata facuta de angajat pentru sustinerea examenelor de linal de an - Master - se inregistreaza in Revisal ca ... (vezi toată discuția)