avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract scris de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract scris de mana

Buna ziua. Un contract scris de mana in ce conditii este valabil? trebuie martori? cum ar trebui sa sune acest contract in cazul in care am stabilit cu cealalta parte ca imi da o anumita suma pentru fiecare produs vandut ?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 12:54, 24 Octombrie 2012
Fiind vorba despre vînzarea unor bunuri mobile, contractul este valabil, în privinţa formei, chiar dacă este sub semnătură privată.

Mai rămîne de văzut ce conţine acel contract, care este obiectul lui, cine sunt părţile şi dacă sunt sau nu capabile să contracteze, dacă au existat sau nu vicii de consimţămînt şi multe altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea promisiuni de vanzare mirela andrada mirela andrada cum se poate anula o promisiune de vinzare sub semnatura privata la terenuri cu legea 18/1991 care au o interdictie de vanzare pe 10 ani (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri comune in timpul divortzului-legal? tudosemaria tudosemaria Buna ziua.Am completat cererea de divortz in urma cu 2 saptamani la judecatoria de sector,acolo unde amandoi avem domiciulil stabil. Am aflat ca sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri intre frati. Costin Savescu Costin Savescu Un frate doreste sa vinda celuilalt toate bunurile sale. Cum ar trebui sa procedeze? Multumesc. (vezi toată discuția)