avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

Buna ziua,va-s ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema.Am vandut o masina in 2006 si in prostia mea am dat-o cu toate actele,dar la-m dat in judecata pe individ si dupa vreo 2ani am reusit sa primesc o sentint acare spune in felul urmator:obliga paratul sa se prezinte la organele competente potrivit codului rutierpentru radierea din circulatie a autoturismului de pe numele reclamantului,incaz contrar prezenta tine loc de consintamant la radiere auto de pe numele reclmantului.Am fost azi la politie sa o radiez si mi-au spus conform legi nu o pot radia ca nu am cartea de identitate,nr.masini etc.Cum as putea proceda?
Cel mai recent răspuns: miti81 , utilizator 18:42, 24 Octombrie 2012
Staruiti in a contacta actualul detinator al vehiculului pentru a perfecta formalitatile legale,sau a prelua documentele vehiculului pentru a solutiona radierea de pe rolul dvs
Nu mai dau de cumparator si nici nu are de gand sa vina sa o radieze,deoarece in 2009 cand i-am intentat procesul si ia venit citatia acasa a venit la mine si a spus,ca afost plecat din tara etc. si urma ca a doua zi sa vina sa o radiem dar de atunci nu l-am mai vazut si sta in judetul Valcea si eu in Sibiu si nu am nici o adresa doar seria si nr. de buletin.Va rog raspuns ca avocata la care am fost nu ma poate ajuta cu nimic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. ... Dbr89 Dbr89 Buna ziua, Am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. Am vorbit cu o persoana care se ocupa de preluarea masinilor avariate si eliberarea unui ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa scot o masina de la impozit fara acte? andrrra andrrra In 2015 am fost de acord sa transfer o masina pe numele meu, pentru a ajuta pe cineva - fara acte de vanzare cumparare, fara sa primesc actele masinii, fara ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism in instanta gim76 gim76 am vandut o masina in 2012,apoi a fost vanduta de N ori.am radiat-o fiscal.dupa 2 ani a aparut prima amenda de la CNADR,am fost nevoit sa o platesc.am fost la ... (vezi toată discuția)