avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata curent electric
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata curent electric

buna ziua. in cazul in care am incheiat un contract de comodat intre societate si o persoana fizica pentru punctul de lucru a unui spatiu comercial, cum se pot deconta eventualele cheltuieli (curent electri, salubritate, impozit, etc)- suportarea acestor cheltuieli fiind stipulata in contractul de comodat de catre persoana juridica.
care este cadrul legal de a deconta aceste cheltuieli?
se poate face o dispozitie de plata catre proprietarul imobilului din caserie pentru plata acestor utilitati?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:09, 25 Octombrie 2012
Se pot deconta cheltuielile in cota parte ( in functie de contract) - daca in contract se da in folosinta intreg spatiul, - 100% din cheltuieli.
Se poate face dispozitie de plata. Nu se deduce TVA ul ( daca este cazul de tva).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli sediu social mtrufin mtrufin :( buna seara - va rog foarte mult daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat am o soc comerciala care are sediul social acasa la asociatul unic (nu este el ... (vezi toată discuția)
Bransament electric ady09 ady09 buna ziua, va rog o informatie in cazul in care socrul meu detine un spatiu, am facut bransamentul electri pe numele lui persoana fizica cum pot ca factura de ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli ady09 ady09 in cazul acasa efectuez activitate de productie,autorizata, si am contract de comodat pe sediul firmei si pe masina,ce cheltuieli se pot deduce si in ce ... (vezi toată discuția)