avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecare imobil licitatie publica - Anulare contract ...
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecare imobil licitatie publica - Anulare contract de inchiriere

Am imprumutat o suma de bani unei persoane care mi-a garantat imprumutul cu un imobil personal. Intr-un final din cauza ca acesta nu mi-a restituit imprumutul, acest imobil a fost scos la vanzare prin licitatie publica. Din cauza ca la mai multe licitatii care au avut loc nu s-a prezentat nici un cumparator am adjudecat acest imobil in contul creantei. Din cate am inteles nu pot intra in posesia imobilului pentru ca este inchiriat. Mentionez ca acest imobil a fost inchiriat unei persoane dupa ce a fost efectuat imprumutul.
Ce trebuie sa fac in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Fullbet , utilizator 16:17, 26 Octombrie 2012
actiune in instanta de evacuare...dureaza ( cam 2-3 ani si pe urma executare silita). sau , revindeti imobilul sub pretul pietei si se descurca noii cumparatori
Multumesc pentru raspuns..
Nu inteleg de ce dureaza asa de mult (2-3 ani) actiunea de evacuare.
Este evident ca acest imobil a fost inchiriat doar ca eu sa nu pot intra in posesie. Este inchiriat unei rude de-a lui pentru suma de 1 euro pe luna...este chiar culmea..alta metoda nu este sa grabesc lucrurile?
Nu exista o alta metoda, iar durata e data cu cai de atac cu tot. Ruda are alte proprietati pe numele ei?
Multumesc pentru raspuns,
Ruda nu are alte proprietati..daca ar avea exista o sansa sa grabesc lucrurile?
Nu mai inteleg nimic cu legile astea...
Deci...daca vreau sa imi vand imobilul personal...pot sa iau si eu o suma de bani imprumut de la o persoana si garantez cu imobilul...imediat inchiriez imobilul unei rude pentru 1 euro pe luna...si stau cativa ani linistit si fara griji...Credeti ca este corect?
Intrebati executorul la care s-a incheiat executarea daca intelege sa evacueze in baza actului de adjudecare persoanele din imobil.

Alte discuții în legătură

Punere in posesie dupa achitare suma licitatie ilenuta1963 ilenuta1963 Va rog frumos sa-mi spuneti daca dupa achitarea unei sume in urma unei licitaii ce sac obiectul unei executari silite supra unui imobil pentru neplata sultei , ... (vezi toată discuția)
Evacuare imobil dupa adjudecare Andra24 Andra24 Buna , Recent am pierdut casa in urma vanzarii la licitatie . As dori cateva raspunsuri daca ma puteti ajuta In cat timp putem fi scosi din locuinta ?- ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita neaprobata Midala Midala Buna ziua, Am si eu o problema. Acum ceva vreme am castigat o licitatie a unui apartament scos de un creditor care nu a primit banii de la proprietar. In ... (vezi toată discuția)