Am imprumutat o suma de bani unei persoane care mi-a garantat imprumutul cu un imobil personal. Intr-un final din cauza ca acesta nu mi-a restituit imprumutul, acest imobil a fost scos la vanzare prin licitatie publica. Din cauza ca la mai multe licitatii care au avut loc nu s-a prezentat nici un cumparator am adjudecat acest imobil in contul creantei. Din cate am inteles nu pot intra in posesia imobilului pentru ca este inchiriat. Mentionez ca acest imobil a fost inchiriat unei persoane dupa ce a fost efectuat imprumutul.
Ce trebuie sa fac in situatia asta?
actiune in instanta de evacuare...dureaza ( cam 2-3 ani si pe urma executare silita). sau , revindeti imobilul sub pretul pietei si se descurca noii cumparatori
Multumesc pentru raspuns..
Nu inteleg de ce dureaza asa de mult (2-3 ani) actiunea de evacuare.
Este evident ca acest imobil a fost inchiriat doar ca eu sa nu pot intra in posesie. Este inchiriat unei rude de-a lui pentru suma de 1 euro pe luna...este chiar culmea..alta metoda nu este sa grabesc lucrurile?
Multumesc pentru raspuns,
Ruda nu are alte proprietati..daca ar avea exista o sansa sa grabesc lucrurile?
Nu mai inteleg nimic cu legile astea...
Deci...daca vreau sa imi vand imobilul personal...pot sa iau si eu o suma de bani imprumut de la o persoana si garantez cu imobilul...imediat inchiriez imobilul unei rude pentru 1 euro pe luna...si stau cativa ani linistit si fara griji...Credeti ca este corect?