avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare imobil dupa adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare imobil dupa adjudecare

Buna ,

Recent am pierdut casa in urma vanzarii la licitatie .
As dori cateva raspunsuri daca ma puteti ajuta
In cat timp putem fi scosi din locuinta ?- cand are cumparatorul actul de adjudecare ? sau trebuie sa fie intabulat .?
Executorul ne-a spus ca dureaza aprox o luna , insa noi suntem disperati sa nu intre in casa sa ne ia bunurile . Vrem sa plecam cat mai urgent , maine inchiriem un apartament insa avem foarte multe lucruri , de o sapt tot impachetam .
Poate intra in casa sa sparga usa si sa ramanem fara bunuri? Pare un om foarte ciudat pentru ca nici nu a incercat sa ia legatura cu noi
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Andra24 , utilizator 19:24, 7 Aprilie 2016
Nu va intra nimeni in casa, daca va mai fi locuita cand el va dori sa intre, trebuie sa apeleze la executor pt punere in posesie, abia atunci veti fi evacuati cu forta.
Cam asa e, cum v-a zis executorul.
Va multumesc mult pt raspuns
Au trecut aproape 2 sapt de la licitatie iar cumparatorul nu a platit intreaga suma , cel mai probabil asteapta sa treaca termenul de 15 zile pentru o eventuala contestatie .
As dori sa va intreb cum se procedeaza pentru punerea in posesie . In momentul in care are actul de adjudecare poate apela la un executor si punerea in posesie se face in aceeasi zi sau primim vreo notificare? ( la tv vedeam termene de 5 zile dar nu stiu exact cum este si la ce sa ma astept) . Am reusit sa inchiriem un imobil insa va fi liber numai in cateva zile cand pleaca vechii chiriasi
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie a unui imobil adjudecat prin licitatie publica d4dane d4dane Buna ziua, am participat la o lictitatie si find singurul licitator am cumparat imobilul la pretul de 75% (era a treia licitatie). Dosarul este din 2013, deci ... (vezi toată discuția)
urgent!!! am castigat licitatia... nu pot intra in posesie !?! sau pot !?! LOPY LOPY Buna, am castigat o licitatie la finante, si, am achizitionat un garaj. Mi s-a dat proces verbal si factura in urma licitatiei, am mers la cadastru si am ... (vezi toată discuția)
Licitatie-punere in posesie nicoletadamian nicoletadamian buna ziua de la data licitatiei cand ai castigat licitatia cat dureaza sau mai bine zis care sunt etapele pana la punerea in posesie al imobilului ?.eu am ... (vezi toată discuția)