avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat fiscala

daca poate cineva sa-mi spuna:persoana fizica autorizata care lucreaza in domeniul prestari servicii mai precis croitorie comanda si retus are nevoie de casa de marcat fiscala,precizez ca perstez aceasta activitate in mediul rural.
Cel mai recent răspuns: adrianadamian2009 , utilizator 13:21, 19 Februarie 2009
Obligativitatea detinerii casei de marcat este valabila pentru intreaga tara indiferent daca este in marile aglomerari urbane sau undeva in mediul rural.
Imi permit o interventie cu o intrebare pe acelasi subiect.

Am un site si primesc comenzi telefonice pentru un produs ce-l comercializez de multi ani.

Pentru comenzile locale, ma deplasez la domiciul clinetului si livrez marfa cu factura si chitanta (semnate si stampilate).

Intrebare: Am nevoie de casa de marcat pentru acest tip de livrare?

Cu multumiri anticipate,

Adriana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate casa de marcat fiscala adrianadamian2009 adrianadamian2009 Am o nelamurire: am un site si primesc comenzi telefonice pentru un produs ce-l comercializez de multi ani. Pentru comenzile locale, ma deplasez la domiciul ... (vezi toată discuția)
Cand este obligatoriu sa emitem bon fiscal? klm0909 klm0909 Buna ziua, 1. detin un magazin online de vanzare produse electronice si as dori sa stiu daca legislatia ma obliga sa emit bon fiscal pentru fiecare vanzare ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala cu bonul de casa tine loc de contract? Tadrian82 Tadrian82 Buna ziua, m am lovit de o situatie si nu stiu cum sa procedez: Am comandat mobila de la o firma am dat un avans de 30% mi sa dat chitanta cu bonul si o ... (vezi toată discuția)