avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decizie numerotare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decizie numerotare

Buna ziua,

Imi poate spune cineva ce este decizia de numerotare de la inceput de an ?
Trebuie emisa de administrator, nu ? Este vorba de numerotarea facturilor ?
Daca aveti cumva baza legala ca sa citesc mai multe, as aprecia.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIHAIELA-GABRIELA SERBAN , Contabil 18:46, 29 Ianuarie 2009
Decizia se da de directorul economic si consta in atribuirea nr.de ordine,facturi,avize,chitante, pe anul respectiv.Baza legala,Codul fiscal,tva,factura.
este vorba de OMF 226/27 decembrie 2006 privind utilizarae unor formulare financiar contabile
Va multumesc frumos pt raspunsuri.
vedeti OMFP nr. 3512 / 23.12.2008, publicat in MO nr. 870 / 23.12.2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce facturier trebuie sa folosesc ca pfa sau ca firma neplatitoare de tva? ContSters48867 ContSters48867 Buna la toata lumea Am si eu o intrebare putin mai sensibila in timpurile astea. Am un client care are o suma de stul de mare restanta am tot incercat sa ... (vezi toată discuția)
Publicarea in monitorul oficial a pierderii unui chitantier DRAGANLARISA DRAGANLARISA BUNA SEARA! AM TRIMIS LA MONITORUL OFICIAL UN PLIC CU O ADRESA PRIN CARE DECLAR PIERDUT SI NUL UN CHITANTIER. VA ROG SA MA AJUTATI SI SA-MI SPUNETI IN CAT ... (vezi toată discuția)
Chitante vechi bitu bitu Buna ziua, ma intereseaza daca mai sunt valabile chitantele cum erau in 2005-2006 (fara date de identificare a persoanei emitente). In cazul in care primesc ... (vezi toată discuția)